Despre Adoptă un Campion

Proiectul este inițiat de Asociația Freelancerilor, și sprijinit, într-o primă etapă de Caroli Foods, prin gama Maestro de produse din 100% ingrediente naturale, având ca obiectiv sprijinirea performanței.

Adoptă un campion se adresează tinerilor sportivi sau artiști, cu vârste între 8 și 18 ani, din domenii cât mai variate (tenis, șah, karate, înot, gimnastică, muzică, pictură, etc) care au nevoie de susținere în scopul participării la concursuri sau achiziției de echipamente și materiale.

Practic, proiectul este locul de întâlnire dintre viitori campioni și companii sau oameni de bine care doresc să se implice în viitorul sportului și artei românești.

Alătură-te și tu demersului și ajută-i să-și ducă visul mai departe!

Susține un campion

Dacă îți dorești să susții un viitor campion o poți face alegând unul dintre produsele disponibile în lista de dorințe aflată pe profilul acestuia. Lista de dorințe a fiecărui campion conține produse necesare ca acesta să-și poată continua drumul spre performanță. Poți alege să contribui cu suma integrală necesară pentru un produs la alegerea ta, să susții parțial achiziția unui anumit produs sau să contribui, pur și simplu, cu o sumă de bani.

Susține un campion

Adoptă un campion

Dacă îți dorești să fii alături de un viitor campion pe o perioadă mai lungă, alege opțiunea „Adoptă un campion” de pe profilul acestuia și completează formularul de contact. Te vom suna să stabilim, de comun acord, în ce va consta sprijinul tău. Te vom ține la curent cu activitatea micului campion ales de tine și vei fi alături de acesta, pas cu pas, în drumul său spre performanță.

Adoptă un campion

Partenerii proiectului

Cunoști
un viitor
campion?

Cunoști un viitor campion?

Și tu poți contribui la o viitoare performanță! Astfel, dacă ești antrenorul, profesorul, mentorul, mama, tata, bunicul, fratele, sora, unchiul, prietenul, prietena, vecinul, vecina, amica sau amicul unui copil talentat, cu vârsta de până la 16 ani, sau dacă pur și simplu crezi într-o performanță viitoare a unui copil pe care l-ai întâlnit, nu ezita să ne spui mai multe despre acesta sau aceasta. Ne dorim să descoperim copiii talentați, micii campioni, care au potențialul de a face performanță. Ne dorim să fim alături de ei și să-i susținem în realizarea visurilor lor. Tu ne poți ajuta să ajungem la ei!

Propune un campion